Hallo, ik ben Leen

Onder mijn foto zie je enkele van de uitspraken die ik vroeger vaak te horen kreeg. Samen met mijn zelfgeschreven verhalen, uitpuilende boekenkasten en geprezen papers leidden ze me dan ook naar de opleiding Master in de vertaalkunde. Jarenlang vertaalde ik vanuit het Engels en Russisch naar het Nederlands.


Maar de schrijver in mij tikte me op de vingers: ik wilde zélf creëren. Dus werd ik ook copywriter. Jarenlang schreef ik alles wat mijn klanten nodig hadden: webteksten, nieuwsbrieven, brochures, … Langzaamaan leerde ik ook de wereld van de sociale media kennen.


Ik wilde mijn klanten nóg beter helpen. Daarom volgde ik tussen mijn werk en het huishouden door de bacheloropleiding Communicatiemanagement. Die rondde ik af met onderscheiding. Daarna hielp ik bedrijven nog beter om digitaal te schitteren. Ik achterhaalde waar ze nu staan en waar ze naartoe willen; én stippelde de weg daar naartoe uit. Strategie, advies én copywriting in één pakket.


Toch voelde ik nog altijd dat er meer in zat. Want je kunt digitaal alleen authentiek zijn als je zélf aan het woord bent.

“Jij moet iets met taal doen!”

“Het zal me niet verbazen als ik later een boek van je lees.”

“Heb jij dat op zo’n korte tijd helemaal zelf verzonnen? Da’s pas talent!”

Haal meer uit jezelf

Daarom help ik psychologen, therapeuten en coaches zoals jij nu ook om hun communicatie zélf in handen te nemen. Want dan spreken ze hun ideale klant pas echt aan – vanuit hun hart en ziel.

Ben jij elke dag in de weer om mensen te helpen? Dan is eerlijke en authentieke marketing ideaal voor jou. En dat kun je leren!

Waarom psychologen, therapeuten en coaches?

Da’s eenvoudig: psychologie boeit mij ontzettend. Daarom start ik volgend jaar de opleiding Toegepaste psychologie. Dan zal ik mijn klanten nog beter begrijpen. Extra troef: door hen te helpen zichtbaarder te worden, help ik ook de mensen die hen nodig hebben. En dat geeft mij 100% voldoening.

Bereik meer nieuwe klanten

Wil je zelf aan het roer staan van je communicatie en wil je weten hoe authentieke marketing werkt? Plan dan zeker een kennismakingsgesprek in. Dan bekijken we samen of mijn traject bij jou past.

Wil je af van
je angst voor
online zichtbaarheid?

Scintil
Berlaarbaan 13
2580 Beerzel
(geen bezoekadres)

Btw: BE 0818.206.381

Privacy- en cookiebeleid

Algemene voorwaarden

© Scintil 2023